Pure Nightclub Stockholm

Pure Nightclub ligger under samma tak som hotellet Elite Hotel Stockholm Plaza. Med sina fräscha, moderna rum är PURE den ultimata nattklubben för dem över 22 år och letar efter en trevlig kväll med en trevlig och professionell attityd. På Pure finns  bra service, svängig och festmusik, glad, avslappnad och euforisk stämning!

Som nattklubben själva beskriver på sin webbsida så är PURE är en känsla, en känsla som bara kan upplevas när alla bitar är på plats. Känslan av att kunna slappna av och bara släppa loss. Känslan av total eufori när festen är som bäst och allt är möjligt. På PURE har de skapat förutsättningar för dig att uppleva den bästa kvällen någonsin, varje kväll. Vill man boka bord så kan man göra detta på deras webbsida. Detsamma gäller om man vill skriva upp sig på Gästlistan för kvällen. Men kom ihåg att skriva upp dig innan klockan 21 annars kommer du ej med!

Om man är på besök i Stockholm och inte vill ha en lång resväg hem kan det vara bekvämt att boka in en natt på Elite Hotel Stockholm Plaza. Detta kan man göra på Elite Hotels hemsida eller exempelvis Hotels.com. Har man några frågor kring bokningen eller vill ha några extra kan man alltid kontakta Hotels.com kundtjänst , så hjälper de till med bokningen.