Outfit till nattklubben från Zetterberg

När man ska ut på nattklubb så vill man vara fin och Stockholm är definitvt ett ställe där man ofta behöver klä upp sig för att komma in på nattklubben. Vi tänkte köra lite omväxling på inläggen och berätta lite om var man kan köpa partyoutfits i Stockholm. Inläggen kommer att vara riktade både till kvinnor och män. Detta inlägget kommer att handla om märket Zetterberg och deras exklusiva kläder.

Zetterberg är ett exklusivt svenskt varumärke som designar festklänningar, balklänningar och brudklänningar med elegant snitt och superb kvalitet i tidlös design. Zetterberg Couture är inget som vi hittar i varje butik runt hörnet där vi kanske brukar kunna hitta favorit jeansen, utan saluförs i noga utvalda butiker som normalt sett står för kvalitet, trend elegans och medvetenhet.

Zetterberg finns som varumärke rikt representerat i de bästa butikerna runt om i Stockholm. Som det första naturliga valet när det gäller att finna allt nytt och trendigt kvalitetsmode så tänker vi naturligtvis på NK, (Nordiska Kompaniet), en butik med anor som talar för kvalitet och medvetenhet under många år. På NK hittar vi naturligtvis också delar av den senaste kollektionen från Zetterberg. I Stockholm går det även att finna kreationer från Zetterberg på Åhléns City på Klarabergsgatan.

En annan mycket populär butik som säljer Zetterberg i Stockholm ligger på Riddargatan 3, och heter Stockholm market. Denna butik kan ge dig all den information och kunskap du behöver vid köp av en kvalitetskreation från Zetterberg. Vill vi komma bort från de större lokalerna, och få den där alldeles speciella personliga servicen och kunskapen som bara kan hittas i de mindre och privata butikerna och de kvalitetsgallerior som ligger utanför stadscentrum av Stockholm.

Jackie är också en kedja av fem stycken butiker i Stockholm som upptagit Zetterberg som kvalitetsmärke till försäljning. Andra butiker som säljer Zetterberg kan hittas runt om i Stockholm, och några av dessa är M & J på Eneby Torg, Paloma på Nybrogatan, Hedvigs Showroom på Grevgatan och Vita Villan på Runsavägen för att bara nämna några. Zetterberg designar även accessoarer, vilka även de kan hittas i speciellt utvalda butiker i Stockholm. Butiker som visar och säljer delar av Zetterbergs accessoar kollektioner är Evig Jewlery på Högdalsgången och Deisys Accessoarer på Humlegårdsgatan.

När det gäller trend och mode så är Stockholm den svenska platsen där allt händer, så även med kläder från Zetterberg Couture med undantag från en viktig detalj. För den som vill kunna se och känna på hela Zetterberg Couture och dess kollektion, så finns det bara en enda plats i Sverige som det går att genomföra och det är Göteborg där själva butiken med namnet Zetterberg Couture finns på Södra Larmgatan 2.

Om vi bortser från det så är Stockholm den stad i Sverige som har det största antalet butiker som ståtar praktfullt med eleganta och unika kreationer från Zetterberg. Utöver detta så finns det en stor mängd platser på Internet där Zetterberg säljs online, vilket gör att tillgången till detta märke med klassiskt snitt finns i alla städer, så också i Stockholm. Xtrendo.com år en av de mest framstående sökmotorerna när det gäller kvalitets och märkeskläder. Hos Xtrendo hittar du ett stort sortiment av plagg från den alldeles senaste kollektionen av Zetterberg Couture, vilket gör att du som redan känner till detta